Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
Επικοινωνια

Έχετε Ερωτήσεις;
Ρωτήστε μας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Μια κλινική πόνου είναι μια ιατρική εγκατάσταση που ειδικεύεται στη διάγνωση και τη θεραπεία των χρόνιων παθήσεων πόνου. Οι κλινικές πόνου χρησιμοποιούν μια διεπιστημονική προσέγγιση, συνδυάζοντας συχνά ιατρικές, ψυχολογικές και φυσικοθεραπευτικές θεραπείες για τη διαχείριση του χρόνιου πόνου.

  Οι κλινικές πόνου μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα παθήσεων χρόνιου πόνου, όπως ο πόνος στην πλάτη, ο πόνος στον αυχένα, η αρθρίτιδα, ο νευροπαθητικός πόνος, οι πονοκέφαλοι, η ινομυαλγία και το σύνδρομο σύνθετου περιφερειακού πόνου.

  Οι συνήθεις θεραπείες που προσφέρονται σε μια κλινική πόνου περιλαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, χειροπρακτική φροντίδα, βελονισμό, νευρικούς αποκλεισμούς, διέγερση του νωτιαίου μυελού και ψυχολογική συμβουλευτική.

  Η διάρκεια της θεραπείας σε μια κλινική πόνου ποικίλλει ανάλογα με τον εκάστοτε ασθενή και τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να χρειάζονται μόνο μερικές εβδομάδες ή μήνες θεραπείας, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται συνεχή φροντίδα για αρκετά χρόνια.

  elGreek