Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
IMG_6559

Στόχος μας η λειτουργική καθημερινότητα του ασθενή

Ιατρος πονου

Δρ. Δημήτρης Κυριαζής

Αντιμετώπισε τον πόνο σου μαζί μας

Ο χρόνιος πόνος είναι μια οντότητα που απασχολεί 9% του γενικού πληθυσμού και όταν μείνει αθεράπευτος οι επιπτώσεις στον ίδιο τον ασθενή αλλά την οικογένειά του είναι πολύ σοβαρές.

ΙΑΤΡΟΣ

Βιογραφικό

0
 • Επάρκεια επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής ΕΚΑΒ 2010
0
 • Πτυχίο ιατρικής από το  Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή του Plovdiv Bulgaria Οκτώβριος 2000
0
 • Τίτλος ιατρικής ειδικότητας Αναισθησιολογίας , Υπουργείο Υγείας Ελλάδα. Ιανουάριος 2013
ΙΑΤΡΟΣ

Βραβεία

0
 • 1ο Βραβείο για καλύτερη παρουσίαση Audit: Πιέσεις ενδοτραχειακού σωλήνα στο χειρουργείο. C.Williams, D.Kyriazis All Wales Airway Group (AWAG)/ South West Airway Management (SWAMS) Joint Annual Meeting Μάιος 2016
0
 • Βραβείο για την καλύτερη προφορική παρουσίαση «Εισπνευστική εισαγωγή στην αναισθησία και ενδοτραχειακή διασωλήνωση με σωλήνα διπλού αυλού σε ασθενή με σύνδρομο άνω κοίλης φλέβας». Μ. Καλογριδάκη, Δ. Μαρούλη, Δ. Κυριαζή, Δ. Δερμιτζάκη 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναισθησίας Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα
0
 • «Βραβείο του προέδρου για εξαιρετικό επίτευγμα» από το  Royal College ofAnaesthetists.        

  Βελτίωση της μέτρησης των πιέσεων ενδοτραχειακού σωλήνα στο χειρουργείο.

  C.Williams, D.Kyriazis

  RCoA Summer Symposium Brighton Ιούνιος 2016
Κλινικη πονου

Θεραπείες

Κλασική Ιατρική

Οι κλασικές θεραπείες περιλαμβάνουν τη συνταγογράφηση φαρμάκων, καθώς και μία σειρά από επεμβατικές θεραπείες
Διαβάστε Περισσότερα

Συμπληρωματικές Θεραπείες

Οι θεραπείες αυτές, εκτός του ότι μπορούμε να τις συνδυάσουμε με τις θεραπείες της κλασσικής ιατρικής για την αντιμετώπιση του πόνου, κατέχουν και σημαντική θέση στην πρόληψη εμφάνισης νοσημάτων
Διαβάστε Περισσότερα
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Σύγχρονες Θεραπείες

Το Creta Pain Clinic είναι ένα κέντρο διαχείρισης πόνου που βρίσκεται στο όμορφο νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα. Η κλινική ειδικεύεται στη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων χρόνιων παθήσεων πόνου, όπως ο πόνος στην πλάτη, ο πόνος στον αυχένα, η αρθρίτιδα, ο νευροπαθητικός πόνος και οι πονοκέφαλοι. Το Creta Pain Clinic εφαρμόζει μια διεπιστημονική προσέγγιση στη διαχείριση του πόνου.

0+
Χρόνια στον χώρο

Έχουμε 23+ χρόνια εμπειρίας πάνω στον κλάδο της Ιατρικής και προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες

Αντιμετωπίζω χρόνιους πόνους στην πλάτη εδώ και χρόνια και είχα σχεδόν χάσει την ελπίδα να βρω μια θεραπεία που θα λειτουργούσε για μένα. Ο Γιατρός συνεργάστηκε για να αναπτύξει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που ήταν προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου. Μέσω ενός συνδυασμού φυσικοθεραπείας, φαρμακευτικής αγωγής και άλλων θεραπειών, βρήκα επιτέλους ανακούφιση από τον πόνο μου.

Ελένη Π.

Patient

Δεν μπορώ να συστήσω αρκετά την κλινική Creta Pain Clinic. Αγωνίζομαι με ινομυαλγία εδώ και χρόνια και ήταν μια συνεχής μάχη για να διαχειριστώ τον πόνο μου. Αλλά μετά από λίγες μόνο επισκέψεις στην κλινική, παρατήρησα σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων μου. Ο Γιατρός είναι απίστευτα ενημερωμένος και συμπονετικός και εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι λαμβάνω την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Χάρη στον Γιατρό, είμαι σε θέση να ζήσω μια πιο δραστήρια και ευχάριστη ζωή, απαλλαγμένη από το βάρος του χρόνιου πόνου.

Πέτρος Ι.

Patient

Παραπέμφθηκα στο Creta Pain Clinic από γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης αφού υπέφερα από έντονους πονοκεφάλους για αρκετούς μήνες. Η ομάδα της κλινικής μπόρεσε να εντοπίσει τη βασική αιτία του πόνου μου και να αναπτύξει ένα σχέδιο θεραπείας που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες μου. Μέσω ενός συνδυασμού φαρμακευτικής αγωγής και άλλων θεραπειών, οι πονοκέφαλοί μου μειώθηκαν σημαντικά σε συχνότητα και σοβαρότητα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη φροντίδα που έλαβα στο Creta Pain Clinic και θα τους συνιστούσα σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει χρόνιο πόνο.

Ναταλία Μ.

Patient
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Βρίσκουμε θεραπεία για κάθε πρόβλημα.

Δρ. Δημήτρης Κυριαζής

Ιατρός Πόνου

elGreek